Palvelut ja hinnat

Toimintani perustuu reiluun meininkiin ja läpinäkyvyyteen. Tältä sivulta löydät tarkemmat tiedot palveluista. Kaikki verkkosivut ja -kaupat jäävät täysin asiakkaan omistukseen enkä panttaa sivun tiedostoja maksumuurin takana.

Verkkosivut

Verkkosivut alk. 1000€ + alv

Tyylikkäät ja nopeat verkkosivut toimivat yrityksen käyntikorttina sekä lisäävät näkyvyyttä ja asiakaskontakteja

Verkkosivuratkaisut suositulla WordPress – alustalla.

Useimmat verkkosivuprojektit saadaan toteutettua yllä mainittuun hintaan.

Palveluun sisältyy kaikki tarvittava moderneille verkkosivuille. Mikäli sivukokonaisuus on erittäin laaja tai vaatii erityisominaisuuksia hinta nousee hieman.

Erityisominaisuuksiin kuuluu mm. chat – robotit, ajanvarauskalenterit ja monikielisyys. Nämäkin ominaisuudet toteutan edullisesti ja kiinteällä hinnalla.

Käyn aina asiakkaan kanssa läpi mahdolliset lisäkustannukset ja ennen projektin aloittamista varmistan, että sovittu työ sisältää kaiken tarvittavan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jokaiseen verkkosivutilaukseen kuuluu mobiililaitteita tukevat responsiiviset sivut, tekstisisältö, kuvapankkikuvat (tai asiakkaan omat), asiakkaalle sopiva graafinen ilme, 3-5 välilehteä (sivua) tarpeen mukaan, yhteydenottolomake, hakukoneoptimointi, sosiaalisen median linkit ja feedit sekä tietosuojalomakepohja.

Lyhyesti sanottuna kaikki mitä näyttävät ja toimivat kotisivut vaativat.

Koska verkkosivutarpeet eroavat asiakaskohtaisesti pyrin mahdollisimman tarkasti käymään läpi tarvittavat asiat asiakkaan kanssa.

Verkkosivut
Verkkokauppa
Verkkokauppa

Verkkokauppa alk. 2000€ + alv

Verkkokaupat lisäävät automatisoitua myyntiä vuorokauden ympäri sijainnista riippumatta

WooCommerce – pohjainen verkkokauppa tarjoaa laajat ominaisuudet.

Verkkokauppaprojekti onnistuu useimmiten yllä mainittuun hintaan. Mikäli teillä on tarvetta kassajärjestelmän integroinnille, monikielisyydelle tai muille lisätoiminnoille veloitan näistä erikseen kiinteällä hinnalla.

Mikäli yrityksellänne ei vielä ole verkkosivua tai ne vaativat päivittämistä, suosittelen ottamaan mukaan verkkosivut. Näin sivujesi ilme ja toiminnallisuus on saumatonta verkkokaupan kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Verkkokauppapakettiin kuuluu responsiivisuus, hakukoneoptimointi, graafinen ilme sekä tietosuojalomakepohja kuten verkkosivuissakin.

Tämän lisäksi paketti sisältää laadukkaan ja valmiin verkkokaupan, 50 tuotetta valmiiksi asennettuna, yksinkertaiset suomenkieliset ohjeet sekä tarvittaessa perehdytys käyttöön.

Lyhyesti sanottuna kaikki mitä useimmat verkkokaupat tarvitsevat.

Lisähinnasta toteutan erikoisominaisuuksia asiakkaan tarpeen mukaan.

Molemmat samassa

Verkkosivut sekä -kauppa
alk. 2500€ + alv

Kaikki palvelut samasta osoitteesta yhtenäisellä ilmeellä

Kun tilaat sekä verkkosivut että -kaupan, saat molemmat järkevään pakettihintaan.

Pääset hallinnoimaan sivuja ja kauppaa samasta osoitteesta ja verkkokauppa saadaan rakennettua tiukasti yhteen sivujen kanssa. Tämä otetaan suunnittelussa huomioon ja hintaan sisältyykin asiakkaan halutessa mm. pop-up – ikkunoita tai huomiotekstejä sivuille tarjouksia tai päivityksiä varten.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Verkkosivut ja verkkokauppa
Ylläpito ja päivitys
Ylläpito ja päivitys

Ylläpito ja päivitys alk. 25€/kk + alv

Huoletonta hallintaa toimivuustakuulla

Verkkosivujen toimivuuden ja turvallisuuden varmistaminen vaatii teknistä ylläpitoa. Sivut vaativat myös palvelimen ja resursseja toimiakseen.

Internet ja selainten käyttämät teknologiat kehittyvät jatkuvasti, jonka takia on tärkeää pitää verkkosivut päivitettyinä. Näin vältytään tietoturvauhkilta ja rikkinäisiltä sivuilta.

Useimmille sivuille riittää yllämainitun hinnan mukainen ylläpito. Mikäli sivusto on erittäin suosittu tai suurempi verkkokauppa suosittelen tehokkaampaa palvelinta.

En koe reiluksi jälleenmyydä palvelintehoja, joten maksat vain 20€ ylläpitomaksua sekä valitsemasi palvelimen (alk. 5€) kustannukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ylläpito sisältää sivujen monitoroinnin sekä kuukausittaiset päivitykset ja varmuuskopiot.

Ylläpitoon kuuluu myös toimivuustakuu. Mikäli sivut lakkaavat jostain syystä toimimasta yli tunnin ajaksi yhden kuukauden sisällä en peri siltä kuulta ylläpitomaksua.

Hintaan kuuluu verkkosivujen asennus omalle, asiakaskohtaiselle VPS – palvelimelle.